• Rode Wijn Poeder 50gram

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR.


Rode Wijn Poeder concentraat

De Franse paradox beschrijft het feit dat de Fransen een hogere vetinname in de voeding hebben dan andere bevolkingsgroepen, maar hun systeem is tot op hoge leeftijd gezond, vitaal en krachtig.

Dit wordt niet alleen toegeschreven aan de ontspannen levensstijl van de fransen en hun mediterrane dieet (rijk aan fruit, groenten, olijfolie), maar ook aan de hoge consumptie van rode wijn. De polyfenolen in rode wijn, worden genoemd als de oorzaak voor de positieve eigenschappen van een glas rode wijn. Polyfenolen zijn een vorm van flavonoïden.

Resveratrol is een polyfenol. een verbinding die in diverse plantensoorten voorkomt, maar vooral in de schil van de blauwe druiven. Polyfenolen hebben positive eigenschappen en werken ontstekingsremmend. Resveratrol die commercieel verkrijgbaar is wordt meestal geïsoleerd uit de Japanse duizenknoop (Polygonum cuspidatum). 

Geconcentreerd Rode wijnpoeder wordt verkregen uit geselecteerde blauwe wijndruiven door vacuümdestillatie waarna dit vloeistof concentraat via het ’Spray-dried’ techniek tot poeder wordt verwerkt.

De positieve invloed van rode wijn berust op de polyfenolen en zijn daardoor ook rijkelijk aanwezig in de ’spray-dried’ :  Rode Wijn Poeder concentraat.


Raadpleeg altijd voor gebruik van kruiden uw arts of consult een deskundige fytotherapeut. Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van medische aandoeningen en is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en/of gezonde levensstijl.

Rode Wijn Poeder 50gram

  • Model: Extract - concentraat
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 5,25€

  • Excl. BTW: 4,82€

Tags: Rode Wijn Poeder concentraat